kom ni ihåg EARTH HOUR?

kom ni ihåg earth hour? :) det gjorde iaf jag!jag tror det var typ 1 miljon svenskar som deltog sammanlagt :)

helgen+måndag

min helg har varit rolig, underhållande & kul! här kommer en sammanfattning!

fredag: per hedda och viola kom över, vi åt spice mat och kollade på let's dance, det var ganska bra, det bästa var att magnus vann, haha, han är verkligen super stark! :D Men Laila hon hade ju gått på balett akademin och varit en dans lärare, lite förtur? somnade sedan på soffan

lördag:
  vaknade av att mamma väckte mig halv tio, vi skulle gå på stan, och skjutsa hedda till ett kalas på strike så jag klädde på mig åt frukost fixade hedda inför kalaset sedan åkte vi alla tre ner på stan, där jag köpte en jacka, en t-shirt, en långärmad och en matchande sjal. blev riktigt nöjd! speciellt med jackan! sen åt vi även lunch på stan, det blev i gallerian på resturangen Vivaldi, jag lovar de har den godaste lunchen! man får välja sin egna sallad och så plockar de ihop vad man vill ha, det är jätte gott!! och nyttigt! :D hihi
efter runt klockan tre åkte jag hem för att Josse och jag skulle fixa oss inför jessis fest, hon hade n kändis fest, jag blev Veronica Maggio och Josse blev Paris Hilton. Vi blev väldigt snygga! kanske kommer en bild, men jag vet inte om jag vågar.. haha så klockan fem i sex bar det av till Jessi men kom inte fram förns kvart över, vi hittade inte.. haha ;) När  vi väl var där var det väldigt kul, det blev dans, lekar och tatuering, jag fick fyra stycken och tre har jag kvar, de går inte bort.. eller vänta nu ser jag att en av mina tatueringar har gått bort, wiho:D min fjäril på armleden. :) åkte hem runt tolv

söndag:
vakna runt elva, hängde med mamma till öb och hälla, åt luch på något annat ställe på hälla, men det var inte alls lika god lunch som på vivaldi. mamma köpte lite kläder fast inte jag :) haha :) men jag mötte cassandra faktiskt på hälla, det var trevligt! :Dnär jag sen kom hem och jag bakade bröd, ett nyttigt bröd som resulterade i (faktiskt) ganska gott bröd! suprise! sen kom per och vi åt mat, sen på kvällen läste jag ut min bok (ASYL av Lisa Marklund), den var jätte bra. sen somnade jag runt 11:)

Måndag:
gick till skolan som vanligt, kom 2 minuter försent, eller något runt där. skolan var ganska kul, vi hade bild, det var helt okej, jag håller jobba som en galning på min bild som jag har prickat (alltså bara prickar över hela, inga streck) och den fick jag bara vg på så nu ska jag jobba ännu mer på den imorgon, ska för sjutton ha mvg på den!! haha. imorgon är det föresten bild redovising av mitt bildarbete. wiho...
efter skolan och under tyskan hade vi bak stund, något som man har längtat efter sedan sexan, det är något speciellt med ulla, o ja. men det var mysigt och vi fick smaka på goda tyska kakor efteråt och så fick vi även mackor, mums filibaba, jag är fortfarande helt propp mätt. jag tror jag åt 5mackor + en bit kaka av 4 olika tårtor. haha:) när jag väl kom hem, runt fem sex. satte jag mig ner och gjorde min SO uppsats MVG del, och nu är den klar, ska be david läsa igenom den och kolla om det är något som saknas, och det tror jag att det är. men vi får se!

nu ska jag nog sätta min framför tv:n eller läsa "mias hemlighet" ses!

äntligen fredag!!

jippi! idag har varit en helt okej dag, förutom att både agnes, jag och josse (eller kanske inte josse så mycket) en sur dag på NO:n gud, vad vi var irreterade alla tre. haha, men på so:n, som vanligt blev allting mycket bättre,då blev det snack om "hamabuchi" (?) de var stammar som spottade banan och kräktes banan på sina barn för att ge tur. hm. men den var kul, sen skratta vi lite på lunchen också. agnes hade sin perversadag idag, tydligen jag med haha, dels att jag låste upp låset till toaletten när josse var på toa. Men det var kul, tyckte jag då :)

ikväll kommer hedda och viola och per. det ska bli kul och imorgon blir det fest hos jessi, det ska också bli kul! jag tror jag till och med ska baka bröd i helgen. men nu ska jag leta upp hur min kändis ser ut tills imorgon då jag ska vara kändisen på festen (det är ett tema), sen ska jag kolla på tv och slappa,  vi ses!



en söt bild på heddis och violis

hej

torsdag idag, en helt normal dag, inget spc har hänt, hade matte diagnos och den gick bra. annars har inget speciellt hänt faktiskt, förutom att svenska lektionen har beting så jag har tre timmars hål, skönt sen har jag gympa lektion och sedan sticker jag till konfen och kommer hem runt sex. ses då!

våffeldagen, onsdag

lite snabbt innan min snorande lillebrosa kommer och ska ta min, min dator ifrån mig.
Idag slutade jag kvart i 1, fick sluta tidigare från tyskan och vi hade ingen skrivstudio. åkte till josse hjälpte henne med hennes träning, sen kollade vi på film "john tucker must die" den var helt okej, drack även smoothie, min blev underbar, men inte josses hon hade typ 1kg socker i sin. pluggade matte nyss och åt våfflor. tog även en skön dusch, nu blir det Tv och jag ska bygga på mitt hus till hedda och viola, ses!


dagens inköp


två par vår/sommar skor, björnborg och vagabond skor :)

köpte även:
- hårsspeys färg till lördag
-present till jessi
-hårband även till lördag
-skjorta till lördag

totalt: 700kr


TIPS JOUREN

till alla er som bevakar bloggar, den här hjälper er att hålla koll på dom: www.bloglovin.com

det blev inte mycket chill

nej, det blev det inte, jag gjorde istället klart min vg del på so:n, men jag måste fråga david om den är bra. Hoppas det för jag orkar inte  göra om den.

efter skolan idag ska jag och josse ner på stan och köpa present till Jessi, och jag ska nog köpa lite utklädnings kläder till hennes fest, jag vet vem jag ska vara, men kan inte säga det här eftersom man inte fick säga det till någon. kanske ska köpa lite vårkläder också om jag hittar något snyggt, annars hänger jag med mamma till örebro i helgen och shoppar där. :)

men nu  ska jag chilla och packa ner en alvedon i väskan ifall jag öhh gör illa mig. haha.
ses

090324 Tisdag

idag fick jag ett pris av josefine för att jag vann hennes tävling, trots att min mage kommer få spader tar jag priset med stor glädje muuuumms!!







TACK JOSSE!

Idag har jag hål timme tills klockan 12.10, typ tre timmars hål, skönt! nu ska jag kolla på tv och ta det lugnt! ses!<3

var är Inge Naning!?!!!

ja,  för att dra ut dagens roligaste händelse och berätta om den, behövs det bild bevis,för idag, kidnappade jag och josse Inge Naning, Agnes blev jätte ledsen och chokad (haha) över detta, för vi klädde av honom band fast honom, och förudmjukade honom inför allmänheten, tyvärr det är sant. Här kommer de stora chock bilderna!







som ni ser tyckte både josse och jag det var kul, vi båda har väl någon hemsk gen i oss.

Det andra chokande saken idag var att skolan serverade en "lyx" lunch, vi fick både macka, fil, kyckling, ris och salami som pålägg:O vad händer med vår skola:O:O wierd!



Lite snabbt vad som också har hänt idag:
-gjorde engelska redovisning, gick bra i början, sen tappade jag bort mig lite
-gjorde klar min bild på bilden, fick mvg-
-flyttade till mamma
-gjorde klart so G delen
- fick veta att nästa vecka på tisdagen ska vi baka på tyskan (ÄNTLIGEN! det är något man har längtat efter sen sexan, alla vi tyska elever)

nu ska jag kolla på tv och ta det lugnt :) ses!

http://www.youtube.com/watch?v=goix7jFXD9Q&feature=channel

alla! kolla verkligen in den här länken! haha!! det är bäst om ni har sett twilight förut, haha den är tytp ett klipp från en kille, han är as rolig!!!

http://www.youtube.com/watch?v=goix7jFXD9Q&feature=channel 


KOLLA IN DEN!!

han har massa andra klipp också, haha!

doktor Emma

idag, har jag Emma, varit doktor och det vill jag nog helst inte ha som yrke, för det var lite små äckligt, men jag måste slutföra mitt arbete först som jag har börjat med och det är att göra rent dumles stora sår och smuts från hans rumpa. jag har blivit smutsig och så där, men allt för dumle, vi kanske ska ta han till vetrinären om han inte blir bättre, men han kommer nog må bra! älskar dig dumlis :) men han är så sööööt




han är den svart  bruna, den andra är mums mums, hans fru.

nu ska jag nog gå och undersöka dumle igen, och kolla att det har blivit bra sen första ingreppet. ses!

p.s jag älskar mumssan också, ingen orättvis kärlek här inte :)haha

en lördags planering!

det som gäller idag är:

-till josse runt  klockan fem sex där, beror på när hon kommer hem
- göra ett friskis pass
-göra klart bildespelet
- kolla hur dumles rumpa mår
- städa (får se om jag orkar)
-klä på mig, baaaajjjjjs jag vill gå i pyamas hela dagen..

säkert något mer som jag inte kommer ihåg, men en enkel planering. nu ska jag hitta på något bättre att göra!!

-lämna tillbaka böckerna till bibblan



hos josse på skolavslutningen förut :)


vart tog rösten vägen?

igår, torsdag kväll tappade jag rösten. läskigt.
och idag, fredag när jag vaknande sa pappa till mig att stanna hemma pga att jag fortfarande inte kunde prata helt och att jag var hängig. det var bra att jag var hemma, för jag tror att jag var lite febrig där ett tag. men det var skönt, absolut.
sedan runt sju kom josse och vi gjorde vårt bild spel+ massor med annat och såklart massor med skratt! älskar dig!

jag har aldrig tappat rösten förut, det vill jag nog inte göra igen, för hur mycket man harklar sig blir inte rösten något bättre, det suger helt enkelt.

nu ska jag ge kaninerna mat, sen ska jag nog sova. kram

p.s fick även en daim påse av pappa, mums, det var typ 2 månader jag åt choklad sist. :) och så fick jag apelsin jucie och aplesiner, måste ladda med C-vitaminer när man är sjuk, vet du! d.s


redigering på högsta nivå, med spicy hot mat såklart!

sitter här på skrivstudion och redigerar vår tidning som vi ska skicka in till lilla journalist priset, hoppas vi kommer in! med det tvekar jag inte en sekund på! sen ska jag till kyrkan om cirka25 min och vara där och spela upp en "seriös" teater lycka till för mig.
nu sitter jag och skriver det här och irreterar mig lite på adam och anton, de  håller på hela tiden. aja. det får jag väl stå ut med. men nu måste jag redigera lite och så. vi ses!!
sen blir det spicy hot mat efter kyrkan, med skolan då :)
ha de bra
kram


förra året på önstagalan. :) på bild från vänster, emma (jag), emma
, rebecka och en som jag inte vet vem det är. :) vackra vi är, såklart! 


fröken sol

god morgon damer och herrar!
idag blir det lite uppsats skrivning och innebandy! jag tror jag håller på att bli sjuk också, för jag kan knappt prata. jobbigt läge säger jag bara.

Jag älskar vår sol! tänk om man fick vara fröken Sol, då skulle solen vara ens mamma och pappa, då kan man snacka om bortskämd! Sol varje dag och så skulle man vara jätte brun(gul?) och snygg hela året om, och alla skulle älska vara runt omkring en och värma sig.. inte illa!

jag vakna klockan kvart i ett idag av att becka väckte mig, vilket var nog bra, annars skulle jag sovit i någon timma till. :) det kommer bli jobbigt imorgon när man måste gå upp klockan halv sju.. men jagh är väldigt tacksam för de här två dagarna, i alla fall!jag åt värdens godaste frukost imorse. den bestod av fruktsallad, med solroskärnor och russin och såklart SOCKER, sen två mackor och ett glas mjölk, mums!


kanske inte ser så gott ut, men det var de!

aja, nu ska jag jobba lite, ses!


jag vill ha sommar!

jag vill, jag vill jag vill!!

kolla vad brun jag var.. :( och jag hade värsta bikini linjen..

tisdag (en ledig dag? ´JA!)

idag är det TISDAG och jag sov till kvart över elva, på en tisdag! allvarligt! ljuvligt säger jag bara!! ;D har gjort det mesta skol arbetet nu, men nu ska jag ut och fotta lite och så till bild arbetet! då får jag lite motion också, så jag kanske inte behöver springa, kanske hänger med pappa på bandy ikväll, vi får se.. :) aja, nu ska jag ut och röra på mig, och så där.. :) krraam

till matilda:
skulle inte tro det vaa!!:D <33önsta äger ! (haha, eller inte, men vi ska vinna! mohahah!)

riktig "chill" vecka

det är så himla skönt ska jag berätta för er, för att imorgon, har jag inga, INGA lektioner, jag har beting hela dagen, och det är inte ens mycket jag behöver göra , och på onsdag är det studiedag, och onsdagar är den jobbigaste dagen på nästan hela veckan. Det är riktigt skönt så min vecka blit riktigt, riktigt "chill". haha :) typ så här:
måndag- skola
tisdag-ledig, med jätte lite beting
onsdag- ledig
torsdag-skola
fredag-skola
lördag-ledig
söndag-ledig
Det är typ, 3 och en halv dag ledig och tre och en halv dag skola! wihooo! :D:D:D

idag, måndag, var det en skön dag faktiskt, bilden var kul, tyskan var inte heller så farlig, och inte engelskan heller, vi prata mest, det enda jobbiga idag var gympan- fast den var ju jobbig på ett kul sätt!

Jag har gjort klart mitt engelska beting, så imorgon måste jag jobba med bild projektet och svenska uppsatsen, sen inge mer :) eller jag behöver göra lite so också, men det tar jag senare på dagen, hihi:)

vi hörs& ses (?)


p.s just ja, jag måste göra en artikel till skoltidningen också, men det är mest inget skriv utan lite andra saker (tänker inte säga vad så inte apalby barnen snor våra ideér, hah ;);) och josefine, du vååågar inte säga :) )


utlovade bilder

jag har ju lovat, eller sagt att jag ska lägga ut en bild på min mvg kaka, och på min bild som jag gjorde på bilden. så nu kommer de, och kanske någon annan bild, vi får se vad jag hittar. :)


bilden jag målade på bilden förut. (den var inte riktigt klar där, jag hade
inte skuggat klart på stammen)

min mycket smaskiga mvg kaka :)

och en bild på mig när jag ger mig ett kast på teckenspråket i skolan

sommartider hej hej sommartider!

Idag har det varit ett underbart väder, verkligen underbart. jag har passat på och sprunigt 5km i skön takt. Det känns verkligen att våren är på väg nu!
 Jag längtar tills onsdag då det blir innebandy, det är faktiskt kul! :D haha, :)

Jag har inget mer att säga nu, förutom typ, nja, inget speciellt föresten. Men ha så kul alla, verkligen, det menar jag.


god morgon folket!

jag har precis vaknat och klockan är 12.25, vädret utomhus är jätte fint, jag ska nog passa på att gå ut och sprina senare idag :)

jag hörde att La voix vann, hm, jag undrar hur det kommer gå för oss i eurovison. Men låten är ju inte dålig, den är ju bara speciell. Jag hoppas iaf vi klarar kvalet, vi ska ju kvala i år, eller hur?

Till Matilda:
Du får visa mig hur man gör med bilden, eller förklara om du visste hur man gjorde :) tackar

Nu ska jag äta frukost, en till uppdatering kommer väl lite senare idag :)

<33 <33 <33


you guys make me laugh , with other words, i love you

ordning och reda, pengar på fredag

som ni ser har det skett ännu en extrem make over på bloggen, blev ganska bra, men jag vill ha en bild högst upp där det står EEEMMATOLTALTKAOS för nu ser det så tomt ut, någon som vet hur man gör?

jag bröt mit löfte, jag ändrade i stil mallen fast jag egentligen inte riktigt visste vad jag gjorde, men idag lyckades jag däremot bättre. Som tur var.  (du josse din länk funkade inte, inte ens när jag klistra in ,puss)

I hope that you will get a plesent evening, good bajs :)
(jag får inga pengar på fredag  för er som undrar, det är bara ett uttryck, eller när är det lönen kommer?)


ORKA MELODIFESTIVALEN,   vem tror ni kommer vinna, jag tror.. någon bra iaf, Carolina Af Ugglas sägs kommer vinna, men jag röstar nog på Emilia, eller hon som sjunger my world :) (visst heter hon emilia?)

you are a asshole, indeed.

you don't know how i feel, and i'm not going to tell you either.

-

why is't just you who decide how everybody around you feel, why can't we be happy when you aren't?
everything  aren't just about you, I have feelings to you know, or, you don't know, because then you woulden't act like you are doing now.

-

When you are mad, it's allways our fault.
 You think it's not about you, but I can promise you, you have some serious problems.

-

I try so hard to like you, but when you're like that, i can't, and you're making it a lot worse every time I see you like that. I'm sorry, I cant like you, not even a little, not even at all, but i can promise you, i have been trying for so long
and now I've given up.

-

You think it looks like you have everything under controll, but I can see you falling.

-

You don't need us, we're just in your way, and you want us to get away from it.


världens bästa lekledare

Idag var jag i kyrkan mellan klockan halv ett till halv två och lekte med de små barnen, även fast våra planer inte var så planerade och att jag inte såg att jag skulle vara där en timma innan, gick det bra ändå. Jag hade i alla fall enormt kul, och jag blev till och med svettig av allt lekande, så därför kan jag kolla oss- matilda, cassandra och malin- för världens bästa lekledare !! Jag har även tagit lite bilder till mitt bild arbete, jag börjar komma någon stans, men jag är lååångt från klar, vilket är jobbigt, för det ska vara inne på tisdag, men jag ska ta lite fler bilder idag också, så jag är definitivt på väg någonstans!

det som gäller idag är att, ta mer bilder och typ sova, nej men jag har inget planerat, jag får ta dagen som den kommer. Ni kan få se en fin bild som jag tog på cassandra, matilda och malin som jag kanske ska annvända i mitt bild repotage:)


ganska bra bild faktiskt :)


ett missöde

ett missöde har skett på min blogg, som ni säkert ser, alla färger passar inte direkt in i varann, men ni får stå ut så länge tills  jag (haha), jag menar tills jag har anställt någon profesionell. jag lovar och svär att jag aldrig ska ändra siffor i stilmallen igen och byta namn på flera saker.

men snälla, stå ut så länge, detta är bara tills vidare (eller det kommer vara så i några veckor och sen kanske jag gör något åt det.. :) ).

en nationelldag...

...med en massa  nationella prov, eller två rättare sagt, men jag tycker det faktiskt gick ganska bra, förutom hörförståelsen, det gick helt okej, jag hoppas på ett vg, jag vill inte sänka mitt betyg i engelska!!
På lunchen idag var det väldigt kul tycker jag, har lärt mig tre saker
-basilika vatten är gott
-saker som trillar ner från taket och ner på vårat bord är helt ofarliga, dom får man skratta åt...!
-att säga "smurf" utan att låta som en fullis, är vääldigt svårt, eller hur agnes?

haha, jag hade iaf kul!

jag slutade 12.40 idag, fick sluta när jag hade kommit fram till diagnosen, vilket jag då hade gjort, mycket mycket bra :) så nu sitter jag här hemma och skriver det här lilla för att, för att, ha något att göra. ikväll blir det intesiv och så tror jag att jag ska jobba vidare med mitt so arbete också, men jag är inte säker. :) det beror på om jag orkar!

iaf, ha en bra helg alla! kram


gammal bild, men det är cool.. :) ja, jag har redigerat den, men inte mycket :)


hjälp,hjälp, hjälp sökes


ger den här bilden ut energi? eller är den inge bra på att ha i ett bild
arbete för att den är suddig?

en helt normal, torsdag

tjabba tjena hallå

idag har det varit en helt normal dag, fick soppa till lunch, och mjukt bröd, wow.. ibland är min skola för bra ;) haha, nej men lektioner smög sig fram under dagen, och rusade sig fram på eftermiddgen.
Idag på svenska lektionen hade Josefine och jag vår Svenska nationella muntliga del, det gick helt okej, hon sa att vi hade ett starkt VG, och det är bra faktiskt!!Men hon hade inte tänkt klart än ang betyget, kanske en höjning, åå snälla snälla mimi, haha. Nej jag skojade bara, bara jag håller mitt vg i svenska är jag nöjd.
 Jag tog även min sista livmoderhalscancer spruta, så nu är jag skyddad mot den största delen av livmoderhalscancer! viktigt steg. haha

sen gick jag till gympan, och vi skulle gå promenad, och de gjorde jag ju också, eller nja, jag åkte till apalby mötte matilda och malin där sen åkte vi till konsum :)

Jag har samlat ihop 119 kronor till barnen i Afrika, jag står för 26kronor  av dom :) haha, jag är stolt. Nej men nu har de i afrika råd med 3fruktträd + 3st träd mot öken spridning eller vatten till 100 hushåll i en månad+6 träd mot öken spridning, och lite till. :)

Sedan var det konf, vi ledde en station, vi pratade om döden, vi måste bli mer seriösa. :) haha, :) Men det var kul. Sen åkte jag hem och här är jag nu, sitter och "myser".
tog även lite bilder till bild projektet, men det blev inga bra, får ta lite mer på lördag också. :)

aja, nu ska jag äta mat och typ slappa, ha det bra!

imorgon är det engelska nationella, läs- och hör- förståelse, önska mig lycka till.. :)

kram

var nöjd med allt som livet ger




Du är fri att stanna upp och att tänka till,
för att din tid är din.



Den är fin tycker jag, den har något speciell innebörd som jag tycker om, på något sätt har man aldirig (har jag aldrig) tänkt på, jag har alltid tänkt att det är bara att köra på för att det är saker jag måste göra, men jag kan stanna upp, jag får stanna upp, och göra som jag vill, bara för att det är min tid, mitt val, och i huvudtaget mitt liv.                                                     

Idag hade vi ingen skrivstudio, Dans dotter var sjuk, skönt,skönt,skönt!! Vilket var bra för mig, för nu har jag äntligen kommit igång med det vi håller på med SO:n nu, det som jag egentligen inte tycker om, dvs. geografi. Men jag kämpar på, jag är faktiskt väldigt nöjd över mig själv, min betyg ligger verkligen på topp nu, det känns som jag får höda betyg på allt, som t.ex. på matte omdömet skrev han "Fick VG på provet. Jobbar alltid bra, bra! fortsätt som du jobbar nu!" och det är ifrån min matte lärare, MATEMATIK, det ämnet som jag tycker är så himla svårt. och jag fick MVG på min uppsats, jag fattar inte hur jag gör, men jag är så stolt och nöjd över mig själv, jag trodde aldrig att jag kunde utvecklas så mycket inom skolan som jag har gjort nu. Det känns jätte skönt att vara bra på något, verkligen, jag önskar att jag hade fått
känna så här tidigare, för jag bokstavligen älskar det                            
                                                                                             

Så jag säger bara så här, kämpa på ni andra, även om det är tungt för jag nästan lovar att ni kommer bli nöjda med resultatet även om det inte blir ett MVG varje gång, man måste ju vara realistik, samma sak som jag aldrig kan få ett mvg i matematik, det vet jag, men samtidigt trodde jag att jag aldrig att jag skulle få mvg på en So uppsats och ett SO prov och jag har lyckats med det nu. så snälla kämpa för er skull, inte för någon annans. Om du är nöjd är det viktigaste, inte din mamma,pappa, lärare, bror,syster,faster osv.

Ska iväg på innebandy med pappa,jens snart och så ska vi spela mot familjen klovland, det ska bli kul, även om jag verkligen är sämst på innebandy, men ha det bra alla! och kom ihåg, var nöjd med allt som livet ger och allt omkring dig som du ser, var nöjd livet sånger och besvär, var glad  för vet du vad en björntjänst gör ju ingen glad ...


nu får vi se om ni lyckades klura ut den sista delen av texten där (som står i kursiv:) )

KRAMKRAMKRÄK


full av enzymder

jag mår så himla bra efter min springning igår, det känns så bra i benen (träningsvärk, såklart). Men jag är så nöjd över att jag verkligen gick ut och sprang igår, det här kommer bli början på en springnings period! man måste ju träna sig inför vårruset, hihi, i år får vi se om jag klarar 25min, det låg jag faktiskt på förra året, så det blir nog inga problem, man kan hoppas på 20 min :D

idag slutar jag 16.10, har skrivstudio, så det kanske blir en liten uppdatering under den, vi får se:)


en kamratlig kram från emma                                 <3  öh, en bild på mig då.. vadmysigt, ;)

HELLLLLLOOOJSAN

hej, jag har nu kommit ur min depression (snälla hjälp, hur stavas det, hjärnsläpp...), jag gick inte på det friskis passet för att mitt friskis kort har gått ut, ska fylla på det snart,  så jag gick ut och sprang med mamma, det blev 5km, skönt, första gången på ett halvår, tog även mina första bilder till mitt bild arbete, det känns skönt att äntligen fått chansen att börja med det. bilderna blev helt okej, man ser väl lite enegri komma ut "ur" bilderna, men jag har en del arbete kvar, men det gör inget.
pappa fixade även min dator, så nu funkar works igen! wihio! imorgon ska jag skriva ut faktan som jag har hittat om sophie kinsella. fast en dag i taget, nu ska jag duscha och sedan krypa till sängs, ni kan emellertid njuta av en vacker bild på mig när jag springer. haha, men ha det bra nu!

p.s jag fick MVG på min bild som jag gjorde på bilden idag, den blev jätte fin om jag får säga det själv.. d.s


den får vara sne, men ni ser, det vet jag att ni gör, eller? :)
men det här är jag när jag kämpar som mest i min springning! kom igen gumman!(hihi)

hej, jag är deppig gånger hundra

 jag har ingenting att göra mellan på den här långa håltimmen, jag har lång dag, jag ska gå på ett friksis pass som jag egentligen inte har lust att gå på, jag tror jag är hungrig, jag hatar min knäppan mage, mitt hår lockar sig, jag hatar att se snö falla ner från himlen när jag förväntade mig vår, mina  händer är torra och det kliar om dom, jag har bara uppsatser att lämna in dom närmaste veckorna, tunga sådanna,  min so uppsats vill inte öppnas på pappas dator så han kan skriva ut den, jag har repat min mobil i tre långs streck på baksidan, jag måste göra ett friskispass för att få mvg i gympa men jag har varken lust eller tid, jag måste köpa vår kläder men jag orkar inte slösa pengar på det, jag vill köpa böcker, jag vill inte gå på toa fast jag måste så om ni ursäktar mig några minuter...




...jag hatar att händerna blir smutsiga efter skolan så att vattnet blir svart efter dom, jag hatar dryga personer, jag hatar att det är så långt som 73 skoldagar kvar inklusive prao,temavecka och studiedagar (men 74 dagar för er som inte går i nian), jag hatar att man måste ha pengar till allt, jag hatar att jag inte kan stoppa hela munnen full av godis och bara njuta, jag hatar att man har massa måsten hela tiden, jag hatar att det är snö ute så jag inte kan börja springa, jag hatar att friskis på rocklunda har fått vattenskada, jag hatar allt , nästan.

nu ska jag läsa istället, jag blir bara ännu mer deppig av det här

p.s jag hatar att jag måste leta reda på fakta om sophie kinsella och att jag hela tiden glömmer bort att göra det. bör göra det nu.. d.s

topp nyheter

-får mvg i musik som slutbetyg!!
-fick g+ på engelska provet :( :( :(
-bakar en jätte god kladdkaka, men som inte vill bli klar i ugnen
-fick vg+ på min bild mapp
-fick vg på min nationella uppsats i svenska
-fick vg+ på min nationella läsförståelse i svenska
-ska till pappa ikväll, eller snart när min kaka är klar
- måste (eller ett måste för mig) träna ikväll på något sätt, kanske promenad, orkar inte åka ända bort till friskis på björnövägen
-skjuter hela tiden upp när jag ska göra min SO uppsats
- jag tror jag inte bör äta ägg, min mage blir konstig på det också
-jag håller på att packa, och jag bör göra klart det nu, så vi ses,


hejhejhejhejhej

lördags: viola och hedda kom runt tre,åkte till dom och så "var" jag med dom ett tag, sen ringde favorit mattis och sa att dom skulle gå till oss men vi bestämde att vi skulle mötas på ica istället så vi kunde handla lite nödvändigheter tills kvällen, alltså godis chips och popcorn, muuums. Vi hyrde också tre filmer, sweeny todd (äcklig..), high scool musical 3(ettan är så mycket bättre, trean var lite halft bra) och kollopapporna (haha, den var riktigt kul!). Vi tvingade barnen i säng efter kollo papporna så då hade mattis och jag hela huset för oss själva vilket betydde tjejsnack! wiiihoo! somnade runt klockan 3 :) älskar dig mattis!
söndag: vakna upp halv tio av att mathilda och johanna föräldrar skulle  komma klockan tio tvingade mig upp åt frukost, sa hejdå till dom. Sedan körde jag Wii med hedda och viola, lämnade tillbaka filmerna och bara mös resten av dagen. mysigt :)

idag blir det skola, sedan plugg sedan blir det att baka, fast inte till mig då. och så ska jag till pappa ikväll.

måste gå, skolan börjar snarrt och jag är inte klar än. kram

mathilda<3elin<3

söndag

lite kort, hade jätte kul igår med mattis och de andra.de ha nu åkt hem, förutom hedda och viola men nu ska jag koncentrera mig på annat, ses!

Lördagen med stort L

idag har jag en full packad dag, först ska jag vara i kyrkan mellan 10-16 och nästan exakt efter det ska jag hämta viola och hedda och sen kommer mathilda och johanna till oss! kul :)

Jag ska vara i kyrkan om en kvart så jag har inte så jätte bråttom men jag kan inte sitta och slöa för evigt, så då får jag berätta om något litet bara, jag undrar vad... hm,  just ja, jag har gjort en lista över vad jag ska göra innan jag dör, typ besöka thailand, asien, afrika, USA och några till länder och så ska jag läsa en berättelse av Shakespear, men jag tror jag inte kommer börja pricka av saker på min lista än, det är lite för tidigt för det.

Men det är kul att veta vad jag vill göra med livet, och nu ska jag fixa det (asså inte idag), punkt slut. Men jag tror det är viktigt att veta vad man vill göra med livet och vad man inte vill göra, som det jag vill göra är att hjälpa någon som inte har förmåga att hjälpa sig själv, men det jag inte vill göra är att t.ex. börja röka och bli mamma i 16års ålder.  Fattar ni?

men det är nog ingen fara med det, så nu ska jag ta vara på min dag och göra den till något kul, jag hoppas ni bestämmer er för att göra samma!

kram

obs obs obs obs obs

just ja, köpte ett par byxor också, viktigt att få med, haha eller inte.. :)

blickar tillbaka

idag följde jag min planer väldigt bra, jag tränade, intensiv och jag gick på bokrean, där köpte jag fyra böcker plus en vhs film för 10 kronor. fynd! :D absolut!
Men nu känner jag för att blicka tillbaka till tiden.. och med det känner för jag att ladda upp några gamla "goda" bilder, passa på och njut!

josse och jag i karsjö för ca två år sen.. :)


josse och jag igen!<3


älskling josse &jag!

agnes<333


jessan och jag, tyvärr är jag okcså med på bilden, men stå ut !


hopp på studsmatta! coool bild!


en riktigt mys kväll vi hade, eller hur tjejor?


faorit kussen och jag!


konstigt  nog, är ni några av dom som betyder allra mest..


puss på dig! haha

nu får det räcka, jens vill ha datorn. Så ha det bra alla! kram igen!(eller igen och igen)

p.s åt på spicy hot idag, gud vad deras mat är god! d.s

planer för idag

god morgon alla vakna!

idag är jag lite trött, som vanligt, men jag ska det positiva i allt! trots att min NO prov börjar om 1timme och 20min :) men jag tar det lugnt, lugnt,lugnt. :) sen har jag engelska prov också, ett halft. Men det är ingen fara, annars tror jag att jag inte har några andra skolplaner. skönt!

Men jag har lite planer till efter skolan, som ni kanske vet (eller inte) har jag längtat efter att gå på bok rean, så det ska jag göra ikväll!! och så ska jag försöka komma in på ett friskispass på björnövägen, lycka till med det, men jag hoppas jag kommer in, för jag längtar verkligen efter få träna! det värker i hela mig av spring längtan(gympa längtan)!

men nu får ni ha det bra, det ska jag ha, så ses vi väll någon gång, sköt om er!

                                                                      
                                                                         favorit rättvik i fokus


vara ball inför polarna

hej! nu kommer ett inlägg lite här på kvällskanten, men jag hoppas ni står ut, jag ska nämligen snart gå och lägga mig, skööönt, och så håller jag på läsa en jätte bra bok "tredje dagens kyla" av John Marsden, ett bra bok tips till er som vill ha en bra bok någon gång :)
idag har jag haft väldigt kul med agnes och josefine, som vanligt, men idag hade vi ett av våra asgarv åt några sexor, haha, som lekte matcho dom gick helt allvarligt och gungade med axlarna med händerna en decimeter från kroppen (helt seriös också) och släcker en lampa när han går ut ur klass rummet, då säger läraren "men varför släckte du lampan när du gick ut för?" så sa han "förlåt fröken, jag måste kissa. får jag gå och kissa, snälla, snälla fröken?" haha, och han såg så rädd och osäker ut, han verkligen ansträngde sig att vara cool. Jag har nog aldrig garvat så mycket åt en person som då. haha!


jag på nyår, det kanske kanske går att klicka på den här bilden och en låt kommer upp, men ni får expermintera lite! spännande! (ursäkta att den är på sned, kunde inte ändra den, jag fokuserade inte så mycket på det heller, men ändå..)

efter skolan trodde jag inte att det var någon konfirmation, men helt fel av mig, för det var det visst, så fem minuter innan det började fick jag ett "var är du" sms av matilda och skyndade mig på cykeln och cyklade i all fart till kyrkan där det var dags för film, men den kollade jag inte på, jag skaffade en bok klubb  med matilda och malin istället, vi bok tipsa varann och hittade på några förslag att kunna stödja resan till rom som vi ska åka på,första alternativet (och det vi är mest sugna på) är att ordna ett låg- och mellanstadie disko, gud vad kul! matilda och malin skulle kolla om vi kunde ha diskot på apalby, för man kan inte riktigt ha ett disko i kyrkan, tänk dig det du :) andra alternativet var att baka bröd och sälja och tredje var typ att sälja new body underkläder (obs, vi behöver inte spara in några pengar, vi gör det bara för kyrkans skull, vi tycker dom skämmer bort oss ;) ). efter det kom alla konfirmander och vi fick hålla en diskution med en grupp, med de var inte så taggade att diskutera och jag hade inte heller sån lust, men vi fick upp lite till slut iaf, men jag tycker det vart bra ändå! jag hade kul iaf! sen var den stunden i kyrkan slut  och jag skyndade mig att åka hem och plugga, vilket jag inte lyckades så bra med, kollade igenom et typ en gång, sen orkade jag inte mer, men man får hoppas att det går bra ändå! (imorgon på provet)

nu ska jag läsa i 8min sen ska jag sova, natttiii!<3 ;D

Emma


ooooooooooooonnnnsdag

hej! nu börjar dagen dra mot sitt slut, eller iaf för mig, haha ;) men idag har jag hunnit med mycket!
till att börja med hade vi NO, och vi gick igenom det vi hade tills provet som vi har på fredag. inte så svårt faktiskt! posstivt tänkande! Sen så var det matte och jag jobbade klart ett helt avsnitt utan att få det förklarat för mig! jag börjar gå framåt i min "utveckling", haha! sen blev det dags för SO, som agnes jag och josse mest skratta oss igenom, förutom att david sa åt mig att gör mvg delen på det förra arbetsmomentet bara för att jag är så bra!! (haha,nja, men han sa att jag skulle göra det, helt ärligt!) sen skrattade agnes josse och jag åt tallibaner och kungar. vilket är väldigt likt tallar och ljung.. eller inte. men kul var det! sen under lunchen hände det inte så mycket så vi går vidare till tyska lektionen där vi pratade om tårtor, oojjaa, vi ska få baka på tyskan, inte en tårta utan flera! nu måste jag skynda mig, mamma väntar på att jag ska hänga med ut och gå, så lita snabbare skriver jag nu. sen hade jag hål, då jag kolla på tv och åt typ macka, jummy. sen blev det skrivstudio som jag också skrattade mig igenom med josse när vi läste våra gamla sagor vi gjorde i femman, bästa allvarligt, snart ute i din bokhandel!

aja, det finns bara en sak att säga nu, KEBABAA..

kram!!

p.s jag pluggade no när jag kom hem, nu blir det promenix och inte så mycket mer för idag.. puss d.s

två timmar och 11 minuter

för två timmar sen och elva minuter publicerade jag mitt förra inlägg, på denna tid har det hänt flera saker, tex att vi har fått våra avslutnings tröjor!!! spännande. och så har jag gjort engelska provet, det gick väl hyfsat antar jag, ett vg kan man hoppas på, men vi har bara gjort hälften avv provet för att maria glömde andra hälften av vårt prov.

 




fram                                                                                                     bak


stilligt, eller hur :)?
Som vanligt har jag två timmars hål nu på tisdagar, och den kommer jag annvända till att läsa min bok "När natten är som mörkast", den är väldigt bra!, och så kommer jag nog äta någonting också, eftersom jag inte orkar åka tillbaka till lunchen på skolan när det inte ens är någon god mat.
Ikväll skulle jag egentligen träna boxning med matilda, men den skjuter jag upp till nästa vecka, för att jag är förskyld sen idre. Men nästa tisdag, då jävlar!:D


lite snabbt

lite snabbt ska jag bara skriva ett tack till alla som har kollat på min blogg under sportlovet fast jag inte hade uppdaterat den, det var gulligt av er:) men nu snart ska jag springa till skolan och ha engelska prov, det ska bli mysigt, jag pluggade bara igår inför det, så vi hoppas att det går bra trots det, eller snarare jag hoppas att det går bra trots det. För jag vill verkligen behålla mitt vg.
På tal om betyg kom jag på att säga att jag har fått mvg på mitt tyska prov!! 145p av 151p, inte dåligt va :) jag är jätte nöjd, för det betyder att jag kanske kommer få ett mvg i tyska som slut betyg! wiiiiihhhhoooooo!:D

nej, nu måste jag läsa genom en engelsk text, equal rights, sen ska jag till skolan. Ha det så bra! det vet vi att jag inte kommer ha iaf;)

tchüs!

en riktig sötnos till kompis man har! (inte hon i rosa...) älskar dig hörru

i'm back!

hej nu är jag tillbaka från Idre - det var underbart! - och har gått min första skoldag efter lovet. jag känner mig inte så laddad inför de 13 veckorna och 3 dagar som skolan har kvar att erbjuda, men det får jag helt enkelt stå ut med.  ni kanske är lite intresserade vad jag gjorde under mina dagar i Idre, för jag är väldigt sugen på att visa er, hihi :) det kommer komma lite bilder och så kommer jag nog göra en kort sammanfattning, nu låter jag visst som en lärare, men jag tycker det är lite roligt haha!:D

lite kort sagt-
kom till idre på söndag runt klockan tre, vi bodde utanför idre i en liten stad by som heter foskros,där bodde vi (per,mamma,hedda,viola och jens sedan även mormor och morfar som kom på besök). Vi hyrde skidor när vi var där också, jag fick ett par oranga :Driktigt coolt!
På måndag tog vi första åket i idre fjäll, men mina slalom pjäxor var så små att jag höll bokstavligen på att mosa dom så vi åkte och bytte, då fick jag en läkorol ask av mamsen :D Sen gick det jätte bra med dom nya storlek 40 och breda pjäxorna, suck, stora fötter man har då... men till mitt försvar har jag faktiskt storlek 39 i vanliga fall!!;) haha :)
hela måndagen övade jag på min slalom stil, så nu kan jag verkligen svänga utan att ploga det lilla minsta ! på tisdagen kom mormor och morfar, riktiga gullegrisar:) haha, nej då, men dom är snälla!  efter det hände det inte så mycket på tisdagen. men på onsdagen åkte jag längdskidor! jag trodde jag aldrig skulle tycka om det allra minsta, men till min förvånning, gillade jag det :O  ja, ni få rett bildbevis sen, jag lovar, jag ser ganska glad ut på det också!
torsdag, mormor och mofar åkte hem, hände inte så mycket där heller, förutom jag hade nu erövrat alla svarta backar med min -hahaha- stolthet- hahaha- kvar. fredag, blåste för jävligt på berget, jag lyckades bryta av min stav i två delar! fick betala 125kronor, wihooooo, fast mamma betalde så, det gör inget. :) på kvällen körde första gänget, per hedda och jens, snörullning i badkläder, brr!och sista riktiga dagen i foskros på lördagen åkte vi slalom som vanligt och på kvällen körde nästa gäng snörullning, mamma jag hedda och viola och vi tjänade hundra kronor var, förutom mamma då, hon var för feg ! :D då kanske ni undrar hur vi kunde tjäna 100 kronor, så kan jag säga er att vi gjorde det genom att springa över bilvägen i bikini ställa oss på händer och trilla baklänges ner i snön. men det var det absolut värt!
söndag åkte vi hem, jag blev förskyld.

nu kommer lite bilder!

haha, snyggingar! jag och viola...



jens, mamma och viola, när det blåser som allra mest

i längdskid spåret, visst ser jag glad ut?

vi mötte på en älg, eller, flera älgar...

min trasiga stav

snöbad!! som ni ser på min, hmm, vackra min är det väldigt kallt..

en tjuv kom till oss också.. den jäveln   ;)

hedda och mormor, gulliiiigggaaaa!

och två störda personer som jag inte kan namnet på, nej då! det här är, jens och per.

lite bilder från veckan, nu måste jag jobba vidare med engelska provet som vi har tills imorgon, kram!





RSS 2.0