lördag !




hej jag vet att det var ett tag sen sist, eller sen i onsdags typ, men jag har ägnat min tid åt annat, här kommer en liten snabbrepris
onsdag- tränade intensiv med pappa, eftersom jag hoppade över tisdags träningen, intensiv är jobbigt, men kul! det ska jag definitivt gå om igen, kanske nästa vecka? :)
torsdag- skulle ha beep test, hade världens ånger liknande känsla, hade verkligen inte lust att göra beep testet, men när jag väl är taggad och klar att börja, har archi tappat bort skivan och vi får spela badminton, vissa går även (man fick göra det) men inte jag och josefine och lovisa, vi spelar badminton match, det går ganska bra för mig, jag har äntligen fått till hur man träffar bollen när den kommer lågt! ett framsteg! :D sen var det dags för konfirmationen, kommer dit runt 15.10 och fixar mellis till alla, väntar på att de andra tjejorna ska komma, medan jag tjaffsar lite med pappa, han vinner såklart, men jag blir arg, vilket inte är bra så jag var lite deppad under hela konfirmationen, i början var jag med de andra grupperna, sen gick vi assistenter ner till fika rummet och snackade, mysigt! efter det cyklar jag allt jag har för att se twilight filmen som jag har fått av josse (tack!) och vi kollar på den och äter popcorn, älskar dig mattis!<33även mycket skratt blev det :) sen kom pappa och hämtade mig runt halv tio. när jag kom hem drack jag te och åt en macka, sen somnade jag. just ja, agnes kom tillbaka från kina också, fick en fin present av henne, gulligt!!
fredag- en tråk dag i skolan, jag bestämmer att josse ska vara sur på mig, vilket hon hela tiden glömmer bort, jag med. hon målade på min hand, jag antar blodförgiftning... hmm..
kom hem runt klockan ett fick sluta tidigare från matten, jippi! tack vare min övertalnings taktik släppte tommy lisa och mig, hihi:) när jag kom hem kollade jag igen på twilight filmen,lyssnade på twilight låtar och läste forstsättingen på twilight boken, trean. :) sen åkte jag och tränade, gick helt okej, jag kunde inte riktigt koncentreara mig, men det var kul. kom hem, åt SPICY HOT gott gott gott! sen läste jag ut två böcker innan jag somnade, vilket var runt klockan tolv.
lördag- vaknar av att jag sjunger "ekorrn satt i granen", går sedan upp och äter en god frukost med pappa (fruktsallad, ägg,macka, leverpastej, mums) spelar yatzy och nu sitter jag här. just ja, det var en katt i mums och dumles bur, pappa blev en grottmänniska, hans egna ord, han sprang ut rätt ut i buren i kalsonger och var barfota, han skrek även åt katt jävlen, stackars katt men rätt åt den, vi i familjen rehn är inte och att leka med!!;) nu ska jag snart gå till ica pch handla lite saker, sen ska jag baka bullar med pappa och imorgon blir det IDRE! ses i backen wiiiihhooo!!

haha:D ska till mamma idag, bara så ni vet. :) tchüs! (för er som inte fattar vad det betyder så är det hej då på tyska!)

bara sen sist

jag ska inte träna ikväll, jag behöver bara tid att göra ingenting. men jag tränar imorgon istället:) så ingen fara, jag kommer inte bli en tjockis.;) haha, nej jag skojar bara:D 

jag hade nyss tyska prov, jag tror att det gick bra, hoppaspå ett vg iaf:)  om jag har tur, eller snarare sagt, om jag gjorde rätt på en övning, så hej MVG:D

jag saknar min beundrare, josse vet vem jag snackar om.. hihi:D ingen fara,ni andra får också veta, om ni ber snällt!

Jag måste reklamföra min blogg mer, jag börjar faktiskt fundera på att lägga ut min blogg address på bdb, dom som inte jag vill ska titta är inte intresserade av att titta, så det kan nog gå bra ändå:D

aja ciaoooo så länge!<333

TUESDAYY

idag är det en liten seg dag, eftersom jag börjar 8.25 och har två lektioner, sen har jag hål i två, ja två timmar. men det är faktiskt skönt att ha en lång håltimme, för då kan man vekligen slappa, för att sedan ha två och en halv timmes bild och sedan en timmes tyska, och jag har prov i det idag. gud vad jag hoppas det går bra, jag vill ju ha mvg i tyska. ulla nästan lovade mig det, faktiskt.
Men men ikväll blir det boxning! det kommer nog gå ganska bra, måste bara hitta någon att blir arg på först, då går det ännu bättre, men jag tror jag redan har mitt hat objekt.. hihi, men ska bara bli lite extra uppretad på den så kommer jag äga på friskis, haha :D:D nej jag skojar bara, jag är ingen hat narkoman, men det hjälper att vara arg på någon när man boxas, man får verkligen extra energi om ni fattar :)

jag längtar tills på söndag då vi ska åka till idre med familjen! ( hedda,viola,jens, mamma ochh per ) den delen av familjen också :) det ska bli kul, josse kommer vara där också så vi kanske hittar på något när vi är där uppe:).

3DAGAR KVAR TILL SPORTLOV!!!!!!!!!!!!!!!!

nu måste jag gå innan jag kommer försent till skolan, som vanligt. haha, men vi hörs sen, jag kanske har några nya nyheter att tillägga!
just ja, jag har skaffat kompis på mobilen igen, så det är bara att smsa på, för nu kommer jag svara!
puss och kram skumbanan!

rättelse

okej, jag gjorde andra saker mellan tiderna, så josefine, mellan dom sista tid punkterna jag satt ut har jag ätit mat, duschat och kollat på tv:)   nöjd gull jossan?;)<33

imorgon blir det nog träning på  friskis, boxning, jag undrar om cassandra, matilda och sandra kommer, hoppas det, jag får fråga dom imorgon. jag ska sno josses mobil, eftersom jag fortfarande inte har kompis, men jag ska ladda på, kanske imorgon... :D
om de inte kommer får jag boxas med en främling, hihi, kul, jag kommer skämma ut mig totalt eller toltalt som jag har skrivit på mitt bloggnamn... gud vad jag stör mig på det...

pusspuss!<3ha en bra kväll

bild på mattis... min älskade!:)

mattis!<33

mattis!<333333333333
 jag vet inte om den är suddig men jag kom på en till sak.

JOSEFINE SKA LADDA HEM TWILIGHT FILMEN ÅT MIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!YEAHYEAHYEAH!!!oh YES LORD!

just ja, lördagen

var hos mmatis i lördags, hade nattmys, vilket inebar att jag och mathilda stoppade de små i sängen, satt oss framför tv:n kollade på film till 02.00 och pratade till 03.00 och såklart dracj vi kaffe, jag hade två sockbitar i. det är jätte äckligt!!! men en mysig dag, med en underbar tjej! puss på dig mattis!!<33

dessutom tjänade jag 150kr... hihi:D<33 bättre kan det inte bli! :D


puss på alla glada!

en helt vanlig måndag

min dag ur exakt perspektiv

07.30 klockan ringer, jävla klocka sätter på snooze
08.00 tvingar mig själv upp ur sängen, tänker på att jag måste byta alarmsignal(det har jag nu gjort, till en twilight låt..)
08.05 jens skrämmer mig, jag blir såklart rädd och arg
08.06 äter frukost, fil och havre fras, gott gott
08.15-08.30 drar på mig snabbt nägra kläder
08.40 åker till skolan
08.50 är i skolan, tänker på boken jag har läst ut, (när ditt hjärta slår, tredje twilight boken)
09.00har mentorstid, david babblar något om ansvar, lyssnar inte.. ;)haha
09.35engelska med JOSEFINE,övar inför engelska nationella, går ganska bra, gillar våra samtal, haha ;)
10.30 idrott med archi, bläbläblä. kör rund badminton, går ganska bra, hade även beeptest som uppvärmning, jävla archi... ;) tror jag håller på att blit sjuk.. eller förskyld.
11.20-12.15 lunch!!! dagens höjdpunkt, fast jag tänkte mest på bella och edward, skyldig.
12.15-13.00 svenska med mimmi. jag höll på att läsa en ur dålig bok som jaginte fattade någonting av, valde en annan bok som är väldig rolig, ja, jag skrattade för mig själv ..
13.05-14.25 bild med ann, lyssnade inte på vad hon sa, men det var någonting om något projekt, håller nu på med min bildmapp, som jag inteär nöjd med.
14.35-15.30 tyska med ulla, skön lektion, gick igenom det vi har till provet imorgon, och sedan läste om vad folk gillade göra i Wien? haha,
15.45 kom hem, åt en apelsin och skrev det här.
16.00-21.30 kommer antagligen ägnas åt plugg och läsa om min bok.  Jag hoppas ni har haft än bättre dag än vad jag har. Somnade tolv igår, väldigt sent för att vara mig, så nu är jag helt sänkt.

men nu ska jag ta något att äta och kolla på TV lite tror jag, jag kan all tyska tills imorgon, men ska gå igenom den senare ikväll, hörs! :D<33 


wait i minute!

glömde säga GRATTIS PÅ ALLA HJÄRTANSDAG! jag hoppas den blir bra för er alla!<3333<333<3333

lördag,lördag !!

idag så är jag lite cool, jag fryser faktiskt om mina tår. haha, nej men nu ska jag berätta vad som gäller idag, jag ska till mathilda på kvällen, jag hoppas marie är frisk så de åker till jonas och anna, sen ska klara och ella komma över och vi ska ta hand om dom, eller vi ska vara barnvakt. haha ;) men det roligaste idag är nog att jag får träffa mathilda, min älskade mattis. jag har faktiskt inte träffat henne på väldigt länge! (sen i lördags) haha. :) jag hoppas hon har den tredje boken av stepenine meyer, för den är jätte bra, jag har läst ettan tre gånger, och tvåan två gånger, fast jag har läst slutet i den minst fyra gånger! jag älskar hennes böcker! JAG TÄNKER HELA TIDEN PÅ EDWARD CULLEN OCH ISABELLA SWAN, jag blir galen. men boken är så himla bra! jag bara längtar tills jag får se filmen, gud vad jag hoppas att mathilda får tag på den snart!

snart ska jag ut och gå med pappa, det ska bli skönt i det här fina vädret, sen måste jag nog ringa mattis, om jag inte gör det nu. men hon kanske sover, vi får se.  puss så länge!

pluggis number one som saknar plugget

det känns så konstigt att jag inte har några läxor att göra, jag känner mig tom på något vis, det kommer bli svårt att komma in i pluggandet igen på söndag, vilket är synd, för nu gör jag det utan att riktigt "lida", om ni fattar vad jag menar,jag tycker det är skönt att få läxorna gjorda, men nu har jag inga, konstigt att jag känner så här egentligen. Men nu ska jag snart äta pizza och bara ta det lugnt, väldigt skönt, trots att jag har blivit pluggis number one, haha ;)

måste bara tillägga, hur kalt är det ute egentligen?manfryser näsan av sig när man är ut 10 minuter, riktigt kallt!! men det är bra med kyla, det är det sverige står för, kyla och blonda snygga tjejer med ful engelsk dialekt, eller hur? det är så  man uppfattar oss i USA iaf;) haha
nej nu börjar mitt program. ses!<33


nu är jag riktigt

besviken på mig själv, jag har stavat hela mitt blogg namn fel, fast jag vet inte om jag rokar ändra, det eller hur jag gör!? kan man inte gör något lite rätt iaf? aja, nu fpr ni nöja er med att jag heter eeemmatoltaltkaos istället för eeemmatotaltkaos.

men nu ska jag nog gå en liten promenix, jag undrar om jag kan släpa ut någon att gå. eller ska jag gå själv, jag tror jag går själv, det brukar ge en bättre effekt då, annars brukar jag bara säga för mycket, sånt där man egentligen inte ska säga för att det är personligt. Men nu ska jag dra då! Tschüs!

vad mysigtttt ;)haha

öh, en bild på mig då.. vadmysigt, ;)


ett nytt start, med en gammal emma

Hej, nu har jag skapat en blogg, vi får se vad den här leder någonstans, men man kan alltid hoppas att det går bra, haha:)
idag har jag haft matematikprov, det gick väl helt okej om man säger så, jag skrev ju på alla tal och verkligen fattade vad jag gjorde, men det kan bli fel ändå.. jag har även tyska prov på tisdag så nu sitter man och pluggar varje dag efter skolan, men jag tycker det är ganska skönt faktiskt :O hah, jag vet, jag är galen. Men just nu trivs jag med hur det är, trots all stress inför vi slutar NIAN!!!
liksom NIAN. det är så stort, jag tror fortfarande att jag ska gå på önsta till hösten, men det hoppas jag att jag inte gör! haha, lite jobbigt att gå om. Men det är en väldigt väldigt liten chans att jag ska gå om, jag har ju inte dåliga betyg precis. om det inte händer någon olycka som gör att jag missar hela vårterminen , shit det är fredag den trettonde också, så nu blir det säkert byebye nian och hej alla små 94:or! nej, jag gillar faktiskt 94:or, dom är snälla..

kanske en presetation av mig skulle passa?
okej här kommer den, jag heter emma och jag går i nian på önsta skolan, jag tycker att min skola är helt okej. På min fritid tränar jag och är assistent på önsta kyrka, vilket är något jag älskar att göra, och så är jag med kompisar, såklart. Jag är med i skoltidningen i skolan, vilket är typ dö tråkigt, man typ bara sitter av tiden, men ibland finns det lite hallelulja moments, när Dan kommer med fika!! Jag är ... lite lat just nu, vill äta godis , tror jag , men jag äter inte godis för det är onyttigt plus att jag inte kan äta choklad (jävla mjölkmage), vilket gör att jag hela tiden tänker på bullar istället, jippi. Andledningen att jag valde namnet eeemmatotaltkaos är för att jag är ett totalt kaos, haha, nej men seriöst, jag är lite kaotisk av mig ibland. som idag gick jag in i ett skåp och en dörr och blev helt chockad båda gångerna, sen putta jag josefine rakt in i en bänk? man kan ju undra vad jag tänker på.
Men det jag egentligen tänker på är hur jag ska rekalmföra min blogg, jag har nog inte lust att lägga ut adressen på bdb, där kommer sådanna som man inte vill ska se läsa, lite privetcy vill man ju ha. så jag får skicka addressen via msn, det blir nog bäst så. men nu ska jag ändra utsendeet lite här så det blir snyggt på min bloggis.

ja, vad säger man? PUSS KRAM SMUMBANAN!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0