hejsan!

i måndags- igår- var jag ute och gick med matilda på kvällen (mysigt!) & så flyttade jag till mamma. + att jag hade världens otursdag. Den gick mest ut på att jag hällde mjölk på en ren tröja, blödde ner ett rent lakan (jag hade slagit i armen och det började blöda, men det märkte ju inte jag förns efteråt), spolade vatten i mammas skor, lyckades starta brandvarnaren 2 gånger, förstörde min bild på bilden totalt och att jag som vanligt inte fick den tidningen jag ville ha, för den tog josse, så jag fick nöja mig med elle pelle... haha

men nu ska jag kolla igenom om jag har fått mail  och sånt på alla hemsidor man är medlem i, sedan sticker jag till skolan och har två och en halvtimmes bild, men jag gillar bild så det är lugnt :D

hejdå!


800+320+40=1160:-

söndag:

jobbat 9-13
sprungit ca 4km
ätit
duschat

slut


tjänat på att jobba i 14 timmar: 1160:-
I'M RICH!

sammanfattning de närmaste dagarna!

jag har blivit hemskt dålig på att blogga, men nu ska jag ta igen den gånga veckan så ni håller er uppdaterade!
Jag har jobbat på pappas jobb i torsdags och i lördags och har nu tjänat ihop 800kronor, ska också jobba imorgon, ca 2-3 timmar - det beror på hur mycket jobb som är kvar- och då kommer jag ungefär ha tjänat ihop 1000 kronor på tre jobbdagar. :)
I torsdagd var det även konf. Det var kul, vi har börjat förbereda själva konfirmationen och Matilda och jag kom på två riktigt bra ideer som ska spelas upp av de två konfirmand grupperna vi var med :Dhaha
 
Jag har inte riktigt koll på vad jag har gjort resten av veckan, men om ni vill köpa newbody så hör av er, jag har.

Nu ska jag maila Stina ang. Rom resan, sen ska jag nog kolla på "sex in the city", ciaaaooo :D<33


bilder från ängsö & anudshög+ tisdagen(inga bilder därifrån)

tisdag: orkar ingenting, bla bla.
hade engleska muntliga idag, hon sa att det var minst ett vg kanske ett mvg-, bra! Jag hade det med josse då. :)

bilder:

brosan & jag

sötnosar gånger 1000000

det här är på anudshög då.. :)

haha

hahahhahhahahhahahah, kolla hedda.. hahahhahahaha:D<333

anudshög

sista bilden blev det.. :) jag hade iaf en jätte trevlig påsk!

nu ska jag laga mat, sen så är jag tbx till skolan 12.10:)

BBYYYEEEE!

annandag påsk

ska till pappa nu, har vart med josse på en promenad tidigare idag, det var mysigt! Annars har jag inte gjort så mycket, men måste gå nu. Ses!

En sak jag inte gillar är att påsken är slut.. och likså påsklovet, men det känns som jag har haft ett jätte långt lov, trots att det bara är tio dagar eller nått

just ja..


min nya fina nattduksbord

installerad och klar, vackert.

bilder


outfitten, vackert, haha ;)

mattis och sofia, haha
<3

anni :D

hanna och mattis :)

slutar med en bild på mig


härligt med lite bränna

Vilket vackert väder det har varit de närmaste dagarna, jag har blivit brun, jag är väldigt lycklig åt det, för nu är nästan all "vinter-blekhet" borta. Det ser faktiskt ut som man lever igen.

I fredags var det fest hos mattis, det var kul!! kommer bilder sen, antagligen, det kanske blir några kassa bilder från min kamera eller några hyper bra bilder från annis. Vi får se när hon skickar dem :) så länge laddar jag väl upp någon kass bild.



när jag var i Våmhus fick jag en jätte snyggt nattusbord, komme bilder på den också, såklart.

I lördags var vi på  ängsö och idag var vi på anudshög och fikade, väldigt mysigt!!

imorgon ska jag och josse gå på en promenix tsm. det ska bli kul!

bilderna kommer sen i nästa inlägg... något fel på datorn..


långfredag

att följa traditionen om långfredagen är inget för mig, iaf inte idag, för ikväll blir det fest hos mattis. vad kul!! jag längtar enormt.

påsklovet så här långt har varit jätte skönt, bara suttit i solen och haft skönt. jag har även träffat min kusin, Louise, världens sötaste jag lovar. Sen har jag också träffat resten av släkten, b.la. min tremänning Erik, och gammelmorbror, gammelmoster och många fler.
Igår kom vi hem, och jag åkte till mamma, där vi ska fira påsk, mysigt. Antigen idag eller imorgon kommer Hedda och Viola, åå jag hoppas de kommer idag, för jag har saknat dem!!!

Nu ska jag kolla genom min mail  och så, sen ska jag nog fixa mig till festen ikväll. ses


hos mattis på nyår, älskar dig<33

och de här snyggingarna saknar jag! puss på er


hej då!

nu sticker jag till våmhus, ha ett bra påskolov ! KRAM

påsklooov!

det är påsk lov och jag ska nu idag (söndag) spendera min sista dag i västrås, för sedan bär det av till våmhus, älskade våmhus! kommer hem på torsdag, firar påsk med mamma, på fredag fest hos mattis och på lördag kanske det blir tjejmiddag, men vi får se om jag kan gå på båda. :) nu håller jag på att packa och sedan ska jga till friskis, jag målar även på sidan om. Jag kommer inte uppdatera bloggen på några dagar, har nadra saker att göra, jag kommer inte hinna, eller jag har inte heller en möjlighet att göra det för att  hos farmor och farfar är det svårt att få tag i en dator som inte är huper duper seg.

men glad påsk alla!! eller som man säger på tyska Frohe Ostern!!

info -.- (<-- :O:O)

den här veckan har inte varit min blogg vecka precis, har inte orkat riktigt eller haft lust. dagen var okej, lite små kul, den hade sina bra stunder. Men nu ska jag göra engelska glosor fast jag måste vakna först, (ja jar råkade somna när jag kom hem och det var väldigt skönt! sov kanske i 45 minuter) men nu måste jag jobba ses!

snabbt

tränade igår med sara skönt, gjorde no läxa sen somnade jag. skolan var helt okje, jag kommer inte ihåg vad jag gjorde hinner inte tänka efter heller, börjar om tio min.
idag slutar jag sent, typ 16.10 sen kanske det blir innebandy på kvällen, ses!

RSS 2.0