bullbakaren


mina små under(bak)verk! :D

Bakade dom igår (söndag), mums :)<333

Idag har jag vart i skolan as usual;D Sen så har jag valt snabbmatte, lycka till för mig!  haha, nej hoppas det går bra iaf :)

Nu ska jag klippa gräsmattan

filmkväll med MEJA :)

Igår hade vi en filkmkväll med MEJA, för er som inte vet vad MEJA är så är det de första bokstäverna av Matilda, Emma, Jens och Amanda, smart! :D
Det var iallafall jättemysigt, vi lagade tacos och muffins (mums!) och kollade på en film. :D Tur att jag hade Matilda brevid mig, det var ju så pinsamt! :O:D<3 haha

Aja, nu ska jag äta lunch och sånt :)

pusshej!

Grym på gym

Idag har jag vart hurtig genom att komma på den genialiska iden att gå och GYMMA :) Matilda har fått äran att bli min gym kompis, haha ;) Just nu är jag lite små trött i mina armar,nydushad och har en nöjd mage... Kan inte bli bättre för tillfället :)

Ikväll så blir det Matilda, nice :D Nu ska jag städa lite på mitt rum, rent ut sagt, ett bombnedslag.

Aja, ses! ;D<3

kräftskiva

Igår var det kräftskiva hos Mamma :) Det var kul :) Kul att nästan alla barn däckade förutom Jens och Viola haha XD Vi åt god mat, jag åt lite för mycket tror jag så nu ska jag snart på gym med Matilda :D

Jens har en  beundrare hon heter Ella och är 6år, och hon gillar att pussa på honom! ;D<3 haha riktigt sött!

men nu blir det snart GYMMET:)<3333

see you later aligator!


donnerstag

Idag har vi skrivit ett brev om sig själva och sen har vi "lekt" lite lekar, det var faktiskt riktigt kul. Jag tror jag ska annvända en av lekarna till konfirmanderna nu i höst :D

Jag har dessutom fått mitt schema som är fett chill. Men jag måste ju lägga till Workshops och seminarer och lite sånt i schemat så jag kommer inte ha så stora håltimmar. Men ändå, det är ju nästan ingenting!


Mina lektioner jag måste gå på, sammanlagt elva styckna under en vecka, förut hade jag ungefär dubbelt så mycket.

Min nästa skolvecka, typ ingenting. :D nollning på onsdagen...

perfekto!

ses


en dålig bild uppdaterare...

Nu kommer lite bilder från de senaste veckorna. Jag har vart hemsk på att ladda upp bilder...


bästa kusinen

hallå, vet du vem du snackar med?! Det är klistermärkstjejerna!!!



Sandras avskedsfest:)

cant get any better, eller hur Sandra ;D? haha

haha

grattis jens:) (i efterskott nu då)

Joanna och jag hade en jättemysig stund i Vasa parken! :D<3

sara para och jag :D<3<3

På Mathildas konfirmation spelades en undebar teater för oss av dessa snygingar :D<3

"i kärlekens hetta"

Nu räcker det med bilder, nu ska jag snart sova så jag orkar vakna imorgon och gå till favvo skolan :D
Puss hej!

<3kunskapsgymnasiet<3

Jag vill tillbaka till skolan! NU! Jag gillar verkligen alla personer där, det kommer bli en jättebra sammanhållning det känner jag redan nu, alla är verkligen hyper gulliga och jättesnälla! Ångrar inte mitt val en sekund!

Idag var jag med Matilda och fick en uppdatering om hur det går för henne och hon fick reda på hur det går för mig. Det var väldigt trevligt att vara en stund med henne :)

På lördag så kan det bli hemligmakeri... mohaha

Förresten jag klippte mig idag :D Blev lite kort, men det växer snart ut igen. Min frisör tyckte att jag skulle framhäva mina lockar, ja, det blev ju som det blev. ;)
Något jag ska rekommendera till alla, är att det är hemskt kul att gå in på dropp in hos frissan. Jag visste inte att man kunde göra det så det var ju verkligen super kul!!!



Renovering

Bloggen är under renovering, har den här designen ett tag innan jag har bestämt mig hur det ska bli :) Någon som vet vad alla färger får gärna säga (kommentera) vad de heter :D<3

Dryg man på gatan

Idag när jag skulle hem ifrån skolan bestämde jag mig för att gå hem, bra motion och ett bra tidsfördriv. Så jag började lunka hemåt djupt försjunken i mina tankar. När jag har kommit en bra bit på hemvägen - ni vet, vid ABB arena? - så kommer en liten man typ runt 30 bast och ger mig den där "du vet att jag är snygg" blicken och säger hej till mig, och sen typ försöker han "flörta" med mig, hallå, jag är inte ens 16år än? ;)
Han verkade tro att alla tjejer skulle falla för honom, men hallå, han var inte ens snygg, inte ens lite söt. Usch. Vad de tror saker hela tiden.

Har förklarat i bild för er som inte orkade läsa :D


Han säger hej och flörtar, diss.



Sen började han gråta pga min taskiga diss!

hahaha

HELT SJUKT!

Ni måste bara kolla in den här länken, jag lovar att det är värt det! Det är så himla sjukt och så himla sjukt bra gjort!!! Det är ungefär Spiderman på cykel! sjukt är det enda man kan säga om det!!!

---> http://www.youtube.com/watch?v=Z19zFlPah-o <---


gymnasiet

Idag som sagt var det min första dag på gymnasiet, spännande. Jag var lite små nervös innan. Men när jag väl kom dit blev det bättre :)
I min BG (basgrupp=klass) går det 17 elever varav en är kille, haha, mobbad. ;D Totalt finns det tre basgrupper, och sammanlagt kanske det är 10 killar i hela ettan. Men det blir säkert jättebra!

Imorgon ska vi till björnön och ha femkamp, jag längtar faktiskt och om två veckor ska vi iväg och vara borta två dagar :D Hjärtan på det! :D

Träffade även en trevlig tjej som heter Isa -ja Isa inte Ida- och bor utanför Kolsva. :) Nice.

Liten uppdatering från gymnasietjejen, puss.

Det blir ingen bild nu för jag är inne på den stationära hos Pappa och där jag har mina bilder måste man ha ett lösenord till som jag inte kan... Aja :) 

idag är det speciell dag...

...för Emma börjar gymnasiet!!! Hihi har en lila randig t-shirt med svarta jeansleggings, vet ej vad det blir för skor till.... antagligen sneakers :)

mohaha
hihi
höhö
hehe
hiehie

herrå :D

IMORGON BÖRJAR JAG I...

... GYMNASIET!!!!!!     WIE!
Gick förbi min "nya" skola idag, scary!
Dessutom märkte jag att Saras skola ligger precis brevid min skola! det är ju super bra!

Aja, nu ska jag hitta på något, pusshej

16h 3min kvar
snacka om att jag inte kommer kunna sova inatt.. :P

Överraskning!

Igår kväll var det en "hejdå fest" till Sandra som ska flytta till USA i 10 månader, lite mindre än ett helt år! Riktigt stort!

Iallafall så skulle festen vara en överraskning, men Sandra hade tydligen listat ut det av flera skäl, tydligen fanns det en läcka, om jag förstod det rätt...

Kvällen spenderades i orientalen men en massa personer och de flesta hade jag aldrig sett förut, men det var kul :D

Vi hade en slags "femkamp", och dansade och så ;D

Så när jag skrev igår att jag inte skulle göra något speciellt var det för att jag inte skulle avslöja något mer för jag vet att Sandra läser det här, eller hur Sandra :D?

Jag tog tyvärr inga bilder men jag ska kolla senare på de andras bloggar och bilddagböcker och se ifall de har några, då snor jag dom och lägger ut de här. PUSS

fredag

Idag ska jag plocka och fixa lite hemma, vi får se hur jag ska göra. Det blir iallafall nice :D<3
Jo, jag borde nog städa mitt rum. :)

Igår fick jag lappen om Rock For Moc konsären från kyrkan, åh, absolut att jag ska gå! Vilka ska mer? :D (en liten fråga till assistenterna, men det kanske är någon mer som ska gå fast inte är assistent?)
Jag längtar jättemycket till Rock For Moc, det verkar AS kul! 

http://www.svenskakyrkan.se/vasterasstift/rfm/ klicka där så får man reda på lite mer :)


Det var någon som undrade vad jag skulle göra för pengarna. Och sanningen är att jag inte riktigt vet, jag tror att det kanske blir något höstplagg eller nått :) Och mat ofc ;D haha:)


sommar :) spaninen -08


tjohej!

Nyss när jag sorterade ur min låda hos Mamma från gamla papper gjorde jag en massa fynd. Först två kort ett på mig och ett på josse.

Sen hittade jag även 300spänn i ett kuvär där det stod "Grattis Emma på 15års dagen!". Till min glädje målade jag en liten bild ;D



woho! tjohej! yes man! i did it! great! wonderful! tjolalabtjan! olalala! i'm rich!

mästare på vattenskidor

Igår kväll hängde jag med Pappa och hans jobbarkompisar till en sjö (vet inte om det är mälaren) utanför Sala och där åkte vi vattenskidor! Jag brukar hänga med varje år i förhoppning att just det året ska vara den gången jag verkligen KOMMER UPP på  skidorna, men jag har alltid misslyckats.
Förutom igår, då tog jag på mig skidorna och kände att nu ska jag ta mig sjutton klara det! Kanske var det för att en äldre kille som var sjukt snygg kollade på- hihi- eller så var det för att jag helt enkelt är bäst? ;D

Jag åkte flera varv på skidorna och jag SVÄNGDE till och med. Jag är enormt stolt över mig själv! I MADE IT!
Fast idag har jag träningsvärk i ryggen, men det är bara bra!!!


Kan det här vara jag inom ett år?

Nu är det bara- to,fre,lö,sö,mån- 5 dagar kvar tills vi börjar! :D:D

woho!

Aja, idag blir det någonting, vet inte än vad. :)
Igår var jag även med Loppvisa :D

nice.

herrå!


haha

läste en rolig grej på ens viss persons bilddagbok, haha. Det var saker  som man skulle komma ihåg om man var född under 1990 talet och på en av punkterna stod det så här:

-när inte disneychannel fanns, eller iallafall inte var upptäckt'

asså, haha, ofta man bara "hittar" ett tv program som spelas på tv:n utan att NÅGON vet om det? haha

Jag fattar vad dem menar men hallå, haha ;D

knasig dag

Haha, riktigt konsitgt det blev igår, fast det blev bra ändå. Det var något fel med msn eller något, så medelandet inte gick fram, skulle inte förvåna mig, haha. Iallafall så var jag med Mathilda (med h) på dagen och senare på kvällen gick jag en prommis med Matilda (utan h) :)<3

Idag, ska jag göra typ ingenting, fast jag ska nog ladda på mitt friskiskort, hur ska alla andra göra? Jag tror jag ska ta gympa och gym. :)


en bild från våras :) margariter tror jag de heter.

Hörs sen! :D

Ursäkta mitt dåliga bloggande!

Ursäkta att jag har bloggat så lite, men jag har faktiskt vart i strängnäs och badat, pusslat och bakat blåbärspaj med "hemliga ingredienser", haha :D Jag har iallafall har fyra jätteroliga dagar :D bilder kanske kommer sen!

Nu snart ska jag ut och gå med Matilda (utan h), har inte bestämt något annat för dagen vi får se. Ni hör mer av mig senare :D

Busjoanna på menyn

Idag ska jag träffa Joanna, det var hemskt länge sedan sen vi sågs sist! Ungefär TVÅ HELA månader! Inte bra, inte bra!
Men nu blir det ändring, för idag ska vi ha en busdag :D hehe coolt, ballt, tufft. Jag tror att vi ska se Ice Age 3, en klassiker som man inte får missa! Ska träffa henne på stan snart, om ungefär en timme eller så :) Så det är dags att fixa mig lite :)

Igår var jag iväg med några kompisar, det blev faktiskt kul :D Jag har numera träffat tre "viktiga" personer i mitt liv, späckhuggarn, guldlock och rosa :D haha skoja ;D haha

Nu måste jag ringa några samtal innan jag ska iväg. puss


 Jag saknar kyrkan, därför blir det en bild därifrån.

Förresten jag har lyckats lagt till en liten text under där det står EEEMMATOLTALTKAOS, ganska nöjd över mig själv.  mohaha

Hejdå


solstrålen sara

Snart kommer Sara över till mig då ska vi fixa oss lite och sen drar vi ut och gör "staden lite osäkrare". Kommer inte hem förns senare ikväll. Puss!

Imorgon blir det troligen Joanna, sen på Onsdag Sthlm, och sen blire kusinerna, full proppad vecka, men jag gillar't! :D<3

Låt tips

Här kommer ett litet låt tips från 80talet! :D

Ni får söka på spotify själva ;D

Erasure - Love to Hate you

Ha en bra dag!

Bra dag hos favvomattis:D<3

konfirmation och fira jens

Idag ska jag och familjen iväg till lamberg för att fira Matilda som precis har konfirmerat sig, sen ska vi i mammas släkt fira jens på hans födelsedag i efterskott :D

Nu sitter jag och lyssnar på Alexander Rybak med Hedda, det är hennes favorit. :D

Ni får höra mer av mig senare :)


mattis och jag på väg hem från sthlm :) Vackra miner :D<33

dagnes hiss



Dagens hiss går till Matilda Söderberg som  skrev en urgullig sak om mig på hennes blogg, därför förtjänar hon hissen något enormt!!! Tack Matilda, det var as gulligt sagt! Och du är precis lika bra du, min söta svägerska<3 puss på dig! <3


Matilda,
Om jag tycker något är jobbigt och inte vill säga det till någon så är du den jag gärna berättar det för. För att jag vet att du kommer förstå och att du bryr dig om vad jag vill säga. Jag vet också att du inte är den personen som skvallrar och det är jag jätteglad för. Jag ska vara glad över att ha någon som dig vid min sida och det borde alla andra vara som också har den turen!


frösåker brygga

Idag har jag badat på frösåkersbrygga med Viola, Hedda och Mamma :D kul!

Nu ska jag spela spel med Hedda, eftersom det har jag lovat :)

Just nu sitter jag och lyssnar på min egna röst när jag snackar och sjunger, har aldrig hört något så vackert i hela mitt liv. haha

Aja, puss!


bild från oss i öland!

pluttinutten<3<3<3


vid mälarn med meja!


Amanda, Matilda och Jens

Jag, Matilda, Jens och Amanda :D

jag och min svägerska <3333'

Lovisa, Jessi & Josse!!!

Ska göra en "Kenza grej" nu...
dagens outfit

jeans shorts, slipade
blommig tröja från tati outlet
håret i en fläta


Hade en jättemysig kväll med dessa tjejer! Puss på er :D<333




loppan och jag vid kameran

haha kor!

djävulen och carola



BÄSTA TJEJERNA!!!<33333333 puss på er!

hey macarena!

Nu har Jens och jag dansat macarena dansen på film ,haha. Skulle lagt in den här om jag fick och om jag visste hur man gör ;D haha

Har även ätit vattenmelon, mums.

Ikväll blir det träff med tjejerna, kul! :D Mer sen puss

just ja, Imorgon skrider vi planen i verket... MOHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA

Cyklat i spöregn

Idag har Jens och jag vart nere på Hälla, vi cyklade ner, inte så långt som man tror kanske tar en halvtimma med cykel. Så mitt braiga miljötips är CYKLA FÖR I HELVETE! hehe

När vi väl var nere på stan hade vi en väldigt bra dag, jag tyckte till och med att det var mysigt, vi kollade lite i affärer (inte så länge eftersom jens blir ett nervvark i affärer, men han stod ut, för min skull!) hihi.

Sen gick vi till max där vi köpte mat, jag tog vegetarisk sallad med quorn färs med tacosmak. mums. De hade tydligen något miljökampanj där, mycket bra! KÖP PÅ MAX ISTÄLLET FÖR MCDONALDS! Bättre för miljön de planterade träd i Afrika för varje burgare, vilket leder till att träden tar in koldioxiden och mer jobb i afrika, känn på den du! Bara så ni vet...

Sen när vi skulle cykla hem då började de ösregna, då menar jag inte duggregn eller något det verkligen bara hällde ner vatten på oss, allt blev blött! tröja, trosor, shorts, väska. ALLT. Men det var ju så himla kul. jag kunde inte sluta skratta, jag fnissade och fnissade när jag cyklade hem från Hälla i regnet. Vilken upplevelse! Haha.

Vi stannade till under en bro i hopp om att det skulle sluta regna men då regnade det bara ännu mer! haha, gudarna ville verkligen säga något till oss.

barambababa I'M LOVIN IT


EGO GIRL (innan jag pkte till skansen med mattis<33)

Förhandlingar på G

Idag har jag förberett min agrumentation inför min förhandling om att vara ute längre på kvällarna. Vi får hoppas att det går bra! Annars kommer ni inte se mig ute på kvällarna nå mer, om ni fattar vad jag menar ;)
Fast det tror jag inte Josse gör, för hon har blivit blond nu som hon skrev i mitt sms ;D hahaha Ursäkta mig som skrattar!

Har vart med Sara en stund idag, lånade två böcker och en film, star dust, åh herregud vad den är bra!!! Den kommer bli min nästa "Ella den förtrollade" film (dvs en film som jag aldrig ledsnar på utan bara ser bara om och om igen)!!!

STAR DUST STAR DUST STAR DUST STAR DUST STAR DUST STAR DUST STAR DUST STAR DUST STAR DUST STAR DUST

Nu ska jag typ sova, jag försöker vända tillbaka dygnet, haha!

PUSS


Dagens hiss!

Dagens hiss går till en jättesöt film som jag hittade i mottagna filer som är gjord av Viola! Jag blev tårögd och den var jättebra gjord! Puss på dig Viola! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
 
Du är värd tusen hjärtan och så mycket mer!!!


klipp ur filmen

klipp ur filmen

klipp ur filmen

<3<3<3

Bra gjort Viola!!!!!!

solen skiner :O

Idag har det vart underbart väder! Jag har solat och slappat, riktigt skönt! Till min stora förvåning har jag märkt att min MAGE är brunare än mina ARMAR, hm? haha, komiskt! :D

Mamma kom även hem idag efter att ha vart på en överasskningsresa som hon fick av Per, de åkte till Wien!  Jag fick en present för att hon har vart borta två mascaror från loreal och godis från bassets som jens och jag fick tillsammans :D

Annars idag har det vart en riktig slappar dag, skönt, det behöver jag, aja nu får ni lite bilder :D


på bilden ser ni en geting som äter en annan geting, denna geting flög sedan iväg med den andra, det tyckte jag var coolt!!!

ser ni ringarna jag har gjort? Isådanna fall, den gröna är getingen som äter, den blå visar vart han äter, vart den sk. munnen är och den tredje oranga ringen markerar vart offret är.
 
  OH EN EGO BILD!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


SARA!

ska gå ut och gå med sara nu :D kanske ska ut och gå med matilda sen, men det beror på när hon kommer hem från stan :D hihi

aja puss!

Ikväll får vi gäster!

ja må han leva ja må han leva...

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA LILLEBROR SOM HAR BLIVIT FJORTIS!!! PUUUUSSSS PÅ DIG!


härlig bild tycker jag, du ser ut som du tror att du är världens kung haha ;)<33

RSS 2.0